smart-glass-norge.gif

SMARTGLASS

SmartGlass er solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass. En film integreres på eller i glasset, og kobles til strømuttak. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av en bryter eller sensor. Ved ett enkelt trykk går ruten fra å være gjennomsiktig til å bli ugjennomsiktig melkehvit (frostet) på 1/4 sekund. Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm og SmartGlass. 
BRUKSOMRÅDER Produktserien passer til å integreres i de feste bygg og er med suksess integrert i følgende:
OFFENTLIGE BYGG: Åpne kontorlandskap, dele inn soner ved å dimme og deretter åpne kontorlandskapet opp igjen. Dele soner i resepsjoner, sikkerhetsområder o.l.
SYKEHUS: Pasientrom, operasjonsrom og pasientmottak kan enkelt deles inn i soner ved behov. Med SmartGlass er det enkelt å tilby privat sfære.
BANK: Dele inn kundemottak, møterom o.l.
BAD: Dele soner mellom toalett og dusj, inngangsdør til bad eller toalett. Føler kan kobles til dørlås og når dør blir lukket blir glasset automatisk dimmet (i frostet tilstand).
PRIVATE HJEM: Full solskjerming og uhindret innsyn oppnås enkelt i alle rom.
MUSEER, BAR, HOTELL, RESTAURANTER

 

SMART FILM

Film som limes på innsiden av eksisterende glass.
Filmen er laget med et selvlimende lag som enkelt kan legges på eksisterende ruter uten spesialverktøy.
Kobles til strømuttak og med en enkel AV – PÅ bryter går glasset fra å være gjennomsiktig og klar, til å bli helt melkehvit. Hindrer innsyn og reduserer UV stråler med 99%.

smartglasseco-solskjerming.jpg
 

PRISFORESPØRSEL

Takk for innsendingen din!